POLITYKA PRYWATNOŚCI

NA STRONACH EDOO.PL


JAKIE DANE O TOBIE ZBIERAMY: Dane podawane przez Ciebie przy wysłaniu zgłoszenia: Wypełniając formularz zgłoszenia zostaniesz poproszony o podanie imienia i nazwiska, adresu email, telefonu oraz (opcjonalnie) swojego identyfikatora Skype. Dane te posłużą pracownikom naszego Biura Obsługi Klienta do kontaktu z Tobą. Dane zbierane automatycznie: Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są anonimowo dane statystyczne dotyczące Twojej wizyty, np. typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

W JAKI SPOSÓB WYKORZYSTUJEMY TWOJE DANE: W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Podane przez Ciebie dane zostaną wykorzystane do kontaktu z Tobą w celu umówienia Cię na lekcje próbną. Informacje te, mogą zostać użyte do powiadomienia o mogących zainteresować Cię informacjach dotyczących nauki języka (np. porady na naszym blogu, wiadomości o pojawieniu się na stronie bezpłatnych materiałów do nauki) bądź do powiadomienia Cię o nowych promocjach i nowych produktach oferowanych przez edoo.pl. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a edoo.pl będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W JAKI SPOSÓB BĘDZIEMY SIĘ Z TOBĄ KONTAKTOWAĆ: Jeżeli wysłałeś zgłoszenie w celu zapisania się na lekcje próbną możemy się kontaktować z Tobą mailowo, poprzez Skype lub telefonicznie w podanych przez Ciebie godzinach.

WYKORZYSTANIE CIASTECZEK ("COOKIES"): Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. Używanie ciasteczek nie powoduje zagrożenia bezpieczeństwa dla Twojego komputera. W każdej chwili możesz usunć ciasteczka lub zablokować ich działanie korzystajc z ustawień Twojej przeglądarki internetowej

KONTAKT: Firma zbierająca dane: EDOO sp. z o.o. Michałowskiego 11/8, 31-126 Kraków, Polska.
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH: Wysyłajac zgłoszenie wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez EDOO sp. z o.o. (zgodnie z Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z pózn. zm.)