POLITYKA PRYWATNOŚCI

NA STRONACH EDOO.PL


JAKIE DANE O TOBIE ZBIERAMY: Dane podawane przez Ciebie przy wysłaniu zgłoszenia: Wypełniając formularz zgłoszenia zostaniesz poproszony o podanie imienia i nazwiska, adresu email, telefonu oraz (opcjonalnie) swojego identyfikatora Skype. Dane te posłużą pracownikom naszego Biura Obsługi Klienta do kontaktu z Tobą. Dane zbierane automatycznie: Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są anonimowo dane statystyczne dotyczące Twojej wizyty, np. typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

W JAKI SPOSÓB WYKORZYSTUJEMY TWOJE DANE: W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Podane przez Ciebie dane zostaną wykorzystane do kontaktu z Tobą w celu umówienia Cię na lekcje próbną. Informacje te, mogą zostać użyte do powiadomienia o mogących zainteresować Cię informacjach dotyczących nauki języka (np. porady na naszym blogu, wiadomości o pojawieniu się na stronie bezpłatnych materiałów do nauki) bądź do powiadomienia Cię o nowych promocjach i nowych produktach oferowanych przez edoo.pl. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a edoo.pl będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W JAKI SPOSÓB BĘDZIEMY SIĘ Z TOBĄ KONTAKTOWAĆ: Jeżeli wysłałeś zgłoszenie w celu zapisania się na lekcje próbną możemy się kontaktować z Tobą mailowo, poprzez Skype lub telefonicznie w podanych przez Ciebie godzinach.

WYKORZYSTANIE CIASTECZEK ("COOKIES"): Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. Używanie ciasteczek nie powoduje zagrożenia bezpieczeństwa dla Twojego komputera. W każdej chwili możesz usunć ciasteczka lub zablokować ich działanie korzystajc z ustawień Twojej przeglądarki internetowej

KONTAKT: Firma zbierająca dane: EDOO sp. z o.o. Michałowskiego 11/8, 31-126 Kraków, Polska.
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH: Wysyłajac zgłoszenie wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez EDOO sp. z o.o. (zgodnie z Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z pózn. zm.)

Kontakt     UK: (+44) 203 026 9051     POL: (+48) 12 444 6929     SKYPE: edoo.pl

 

Od 2004 roku szkoła językowa edoo.pl prowadzi internetowe kursy językowe. Od tego czasu kilka tysięcy naszych uczniów miało okazję wziąć udział w organizowanych przez nas zajęciach, głównie w kursach angielskiego przez internet. Wykorzystując kształtowaną przez nas latami, metodę nauki online,  możemy dziś zaproponować każdemu posiadającemu dostęp do Internetu skuteczny i wygodny sposób zdobywania wiedzy. W edoo.pl wszystkie kursy online prowadzone są przez "żywych" lektorów, w "czasie rzeczywistym". Obecnie szkoła prowadzi kursy językowe w trzech językach: Angielski OnLine (angielski przez Skype), Niemiecki Online (niemiecki przez Skype) oraz Hiszpański OnLine (hiszpański przez Skype) oraz Francuski OnLine (francuski przez Skype). Zajęcia z  grupy angielski on-line prowadzone są w ramach kursów:  Standard English Course, Angielski Na Emigracji, Business English Course, Exam Preparation Courses, Customized Course. Kursy  z serii niemiecki on-line to: Deutsch als Fremdsprache oraz Niemiecki na emigracji. Kursy hiszpańskiego on-line: Curso Estándar de Español oraz Hiszpański Na Emigracji.